Oare de ce nu-mi ajunge timpul?

Poate că există câteva persoane care, ajungând să citească unul – două articole pe acest blog, se întreabă de ce nu public articole mai ample și mai des.

Raspunsul la întrebare este cât se poate de simplu: nu e timp!

Ca mulți alții, am ajuns în situația în care nu mai am timp nici să respir. Motivul lipsei de timp nu este tocmai obișnuit, cel puțin în cazul meu.

M-a mâncat undeva și a trebuit să mă scarpin, așa am ajuns să devin un student bătrân al unei Universități destul de solicitante: Politehnica București.

Îmi doresc din tot sufletul să reușesc să ajung măcar să obțin mult râvnita Licență, cu toate astea, abia acum îmi dau seama cât de greu îmi va fi …

Timpul este dușmanul meu cel mai de temut în această perioadă. Mi-aș dori să dobândesc abilitatea necesară de a-l îmblînzi.

În cele mai multe cazuri, reușim să pierdem foarte mult timp deoarece nu reușim să ne organizăm. În aceste vremuri în care tehnologia evolueaza cu o viteză amețitoare, antrenând în goana s-a și alte domenii mâncătoare de timp, cum ar fi divertismentul, managementul timpului a devenit o disciplină demnă de a fi pusă la loc de cinste în toate programele de învățământ.

De ce nu se întâmplă asta? Pentru că ne-am trezit în această vâltoare nepregătiți și sunt foarte puțini cei ce au destulă expertiză încât să-i învețe pe alții cum să-și gestioneze timpul!

Oare de ce nu-mi ajunge timpul?
Oare de ce nu-mi ajunge timpul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *