Pactul cu diavolul a fost semnat și de Șerban Huidu?

Am fost oarecum şocat de vestea teribilului accident provocat de Şerban Huidu în această după-amiază.
Prima mea reacţie a fost: „Uite bă nenorocitul, i-am plâns de milă astă iarnă şi acum… mai bine murea atunci!”. După ce am stat să mă gândesc un pic, am început să analizez situaţia, să mă pun în locul său şi am ajuns la concluzia că totuşi Şerban Huidu nu a mai fost acelaşi după terbilul accident prin care a trecut în urmă cu 10 luni, parcă nici sclipirea aceea de inteligenţă pe care o avea înainte de accident nu o mai avea, clar Şerban Huidu, vedeta, a murit în urmă cu 10 luni! Şerban Huidu, cel care s-a reîntors printre noi din coma profundă a fost cel şantajabil, cel care nedorind să părăsească această lume atât de brutal a făcut un pact cu „Diavolul” pentru a mai rămâne printre noi, dar iată că nu este bine să închei contracte cu oricine pentru că de data asta Şerban Huidu a ieşit în pierdere rău de tot, Diavolul fiind probabil şi el în criză a venit mult prea repede să-şi revendice contractul făcând restul vieţii lui Şerban un coşmar devenit realitate!
Accidentul provocat de Şerban este unul oribil, a curmat viaţa a două persoane şi a traumatizat viaţa a câtorva familii printre care şi a sa, îi va fi foarte greu să poarte în conştiinţă urmările acestui accident! Păcat, mare păcat. Pactul cu diavolul nu trebuie semnat indiferent de promisiunile acestuia.

8 thoughts on “Pactul cu diavolul a fost semnat și de Șerban Huidu?

  1. Mai mult ca sigur va primi doar câţiva ani cu suspendare, dar adevărata pedeapsă deja şi-a primit-o: lestul din conştiinţă, trauma pe care au suferit-o copii săi, nevasta şi el însuşi la vederea consecinţelor îl vor urmării toată viaţa indiferent că va recunoaşte sau nu acest lucru!

  2. nu conteaza ca a facut huidu sau nu acest accident, accidente se petrec zilnic si zilnic mor oameni. acest lucru nu ne demonstreaza decat ca cu totii suntem oameni. un nenorocit chiar nu putem sa il numim pe huidu deoarece se cheama un accident ceea ce a facut el si nu este un lucru premeditat, s-a intamplat fara vointa lui si nu putem sti noi ce s-a intamplat exact pe acel drum. poate chiar a derapat asa cum a declarat, poate a fost o clipa de neatentie, poate doar graba… nu avem de unde sa stim. acum prin faptul ca el este serban huidu si este o vedeta de televiziune nu inseamna ca trebuie bagat neaparat la puscarie. el va fi acuzat de omor din culpa in urma acestui accident.

  3. Nu stiu daca e vorba de un pact dar sigur ceva s-a intamplat. farmece, blesteme sau pur si simplu voia Domnului. Nu stiu. Poate ca a ajuns la un moment in viata cand ia mai multe cotituri. Cine stie…

  4. aici e altceva deja,el are alt drum de urmat in viata si pana nu va face, pentru ce a venit ,viata sa va fi un calvar …..in locul meseriei „obraznice” pe care si-a ales-o ,din cauza potrivirii cu „defectele” sale,ar fi trebuit sa aleaga calea spirituala,cel putin asa scrie in destinul sau,in diagrama numerologica ….o sa zambiti,dar aceasta este realitatea….el avea nevoie de o schimbare a principiilor sale despre cei din jurul sau si in general despre oameni,in loc sa faca acest lucru,s-a multumit sa imprastie jigniri si metafore de prost gust catre cei pe care ar fi trebuit sa-i inteleaga de fapt…..aviz tuturor….ceea ce vedem „groaznic” la cei din jurul nostru, defapt este oglindirea sufletului nostru…..cu totii avem de invatat…

  5. Diavolisme a facut in mod public de cad a inventat Cronica Carcotasilor, si e cat se poate de clar ca in spiritul asta s-a antrenat (a fost antrenat) de mic.
    Singurul lucru bun, normal etc care se poate face in acest caz, este sa fie predat in scoli (tineretului) ca exemplu educational (la partea cu asa nu evident).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *