Parcul „Lumea Copiilor”

Am fost să văd şi eu parcul de distracţii numit „Lumea Copiilor”. Este un parc curat, cu tot felul de dotări, doar că nu poate fi numit „o oază de verdeaţă şi răcoare” aşa cum am văzut într-un advertorial publicat cu ceva vreme în urmă de ziarul Ring, probabil la comanda lui „Piedone”!
În cele trei hectare de teren găseşti cu greu cîteva oaze de verdeaţă şi răcoare într-o zi toridă de vară, unul dintre acestea fiind Foişorul:

Foişorul din Parcul "Lumea Copiilor"
Foişorul din Parcul "Lumea Copiilor"

Pista de karting este frumos amenajată dar preţul închirierii unui kart este exagerat: cel mai mic tarif este de 20 de lei pentru 10 minute de adrenalină!
Copii au într-adevăr suficiente locuri de joacă, iar părinţii au la dispoziţie un loc special amenajat pentru un „grătar” la „iarbă verde”!

Loc de "Grătar" în parcul "Lumea Copiilor"
Loc de "Grătar" în parcul "Lumea Copiilor"
Turnul cu Tobogane din parcul "Lumea Copiilor"
Turnul cu Tobogane din parcul "Lumea Copiilor"

 

Spaţiile vaste asfaltate nu sunt compensate suficient nici de verdeaţă dar nici de fântânile amenajate, de aceea nu recomand acest parc în zilele caniculare pentru a scăpa de arşiţă, parcuri înverzite precum „Herăstrău” şi „Libertăţii” sau „Cişmigiu” sunt mult mai adecvate!

În concluzie: „Lumea Copiilor” este un parc curat dar nici pe departe unul atractiv în Bucureşti, în special în zile caniculare!

 

 

2 thoughts on “Parcul „Lumea Copiilor”

  1. Pingback: Trotuarul lui Piedone | La Grig ...un blog cu bun simţ!
  2. Pingback: 1 Mai - muncitoresc | La GrigLa Grig

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *