România are un nou Guvern

Am auzit, în fugă câte ceva despre eficiența cu care Liviu Dragnea a reușit să-și mobilizeze oamenii pentru a reuși să pună în funcție noul guvern al României într-un timp record.

Sincer, nu-mi pasă cine este Prim Ministru, câți membri are guvernul sau cine, cum și de ce i-a propus. Am ajuns atât de indiferent încât nu-mi pasă nici cât vor fura sau pe cine vor reuși să scoată basma curată.

Îmi doresc să fie eficienți în tot ceea ce fac (chiar și în căpușarea economiei naționale), dar destul de inteligenți încât să nu întreacă o anumită măsură și să se gândească și la viitorii 4 ani.

Să facă ce vor ei, numai să simțim și noi odată că avem o creștere reală a nivelului de trai, astfel încât fiecare om care muncește cel puțin 170 – 180 ore într-o lună să-și poată permite să trăiască decent (adică să-și plătească facturile, chiria și haleala cu doar 60% din salariul obținut).

Știu că mă îmbăt cu apă rece, dar este tot ce mi-a mai rămas. Alcoolul și-a furat singur căciula și acum trebuie să se mulțumească cu cele aproape 20% obținute la alegeri.

1 thought on “România are un nou Guvern

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *