Presimt că Firea își va da demisia

Zăpadă mare in București
sursa foto: fb.com/RazvanPascu.ro/

După ce la primul fir de zăpadă Firea se bătea cu pumnul în piept că va face o deszăpezire exemplară în timp ce plugurile alergau prin București cu 45km la oră degeaba, după ce Firea îl amenința pe directorul RATB pentru că angajații regiei nu au deszăpezit stațiile și pentru că nu au fost destule mijloace de transport pe străzi, în această dimineață un strat de 40 cm de zăpadă ședea liniștit chiar și pe unele străzi principale.

Am văzut șoferii RATB dând la lopată pentru a avea unde să-și oprească autobuze, tramvaie deviate pentru că nu puteau înainta și autobuze ce așteptau la capăt de linie sosirea unui plug care să le croiască drum.

Firea nu se dezminte. Este la fel de mincinoasă, parșivă și îngâmfată că întotdeauna!

2 thoughts on “Presimt că Firea își va da demisia

    1. Nu sunt pluguri pe străzi. Nu văd implicare. Aleargă utilajele de deszăpezire doar înainte de ninsori sau mult după ce se oprește ninsoarea.
      Oricât nu l-aș suporta ca și caracter, trebuie să recunosc faptul că Piedone a fost singurul primar din București care se implica în chestii gen deszăpezire. Mergea cu „gipanul” înaintea plugurilor, urla, gesticula, dar sectorul 4 era ok din acest punct de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *