Ai o râșniță de cafea în casă?

Nu-i așa că nu ai o râșniță de cafea în casă? Dai mai mult de 50 de lei pe lună pentru a cumpăra cafea măcinată pentru că-ți place cafeaua și nu poți trăi fără ea, dar nu ai în casă o râșniță pentru că o consideri inutilă. Te înșeli amarnic!

Savoarea unei cafele bune ține în cea mai mare măsură de prospețimea ei. Știu că nu te vei apuca niciodată să prăjești boabele de cafea în casă pentru a te bucura pe deplin de aromele unei cafele bune, dar de ce să nu-ți râșnești cafeaua chiar cu câteva minute înainte de a o savura?

Avantajele oferite de o râșniță de cafea

  • toate uleiurile volatile ascunse în bobul de cafea se vor elibera chiar în ceașca ta de cafea, nu se vor mai împrăștia aiurea prin aer
  • ne măcinăm cafeaua așa cum vrem.Fiecare dintre noi avem stilul nostru de a face cafeaua și am constatat dea lungul timpului că ne iese mai bună cafeaua care este măcinată cu o anume granulație. Cafeaua fiartă trebuie să fie mai mărunt măcinată, cafeaua opărită iese ceva mai bună dacă este măcinată cu o granulație mai mare.
  • facem și ceva economie.Nu știu precis care este diferența dintre prețul cafelei boabe față de cea gata măcinată, dar sigur este nevoie de mai puțină cafea proaspăt măcinată pentru a face o ceașcă savuroasă de cafea.

cele mai bune râșnițe de cafea »

cele-mai-bune-rasnite-cafea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *