Rolul de bufoni ai UE …

Realitatea.net scrie că: Francezii râd de noi: Ştii cum se zice la coş de gunoi în româneşte? Bucureşti!
Este clar că aceast Rol de Bufoni ai UE este cel pe care noi am reuşit să îl reprezentăm cu ajutorul Ministrului de Externe, Preşedintelui, Guvernului şi a concetăţenilor noştrii ce au interacţionat cu cetăţenii lor în ultimii ani. Nu trebuie să ne mire sau să ne oftice, este de ajuns să ne pună pe gânduri, astfel încât să reuşim să ne schimbăm!

Pe aceaşi temă: Românii au ajuns bătaia de joc a justiţiei franceze

4 thoughts on “Rolul de bufoni ai UE …

    1. strainilor nu le pasa cine fura sau cine nu.tot romani sunt.sa-ti dau un ex. sa zicem ca despre englezoaice s-ar sti ca sunt niste curve.deja chestia asta devine ceva general cand auzi din gura lumii,presei,forumuri etc .nu conteaza ca esti roman,chinez,german etc impresia ta este ca toate englezoaicele nu conteaza varsta sunt tarfe.la fel sa zicem si cu tiganii,stii din tata in fiu ca tiganii sunt hoti si daca au ocazia te ard..este ca ti-e frica sa te incurci sa zicem intr-o afacere cu tiganii de teama asta?asa si cu romanii peste hotare.

  1. din pacate asta este adevarul si se vede clar.nu poti sa inchizi ochii si sa pretinzi ca Bucurestiul este o capitala care poate sa concureze cu Berlinul de ex,sau nu avem cersetori,hoti,femei cu moravuri usoare etc care ne fac de rusine tara peste hotare.asta-i adevarul.o data un manager al unei firme mi-a zis ca nu conteza cat bine faci pentru firma sau cat de muncitor si dedicat esti , chestiile astea nu se vor vedea niciodata pentru ca asta mi-e scopul in firma,al meu si al colegilor mei,insa greselile se vad si se penalizeza indiferent de realizarile pozitive avute anterior.asa si cu imaginea noastra peste hotare,degeba exportam medici,inventatori,savanti,scriitori sau artisti daca un singur om violeaza o tanara sau fura dintr-o casa in strainatate.vom fi bagati toti in aceeasi oala.cand pleci intr-o tara straina e ca si cum ai fi in casa cuiva ,respecti orandurile din acea casa nu te caci in mijlocul bucatariei pt ca asa faceai la tine acasa.

  2. Pingback: Despre imaginea romanilor peste hotare « eSorin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *