Românii sunt deștepți? NU! Rromii sunt deștepți!

Se pare că de 1 decembrie internauţii pregătesc o campanie de a schimba felul în care sunt văzuţi pe net.

Cu riscul de a fi înjurat şi ponegrit spun: Românii ori sunt deştepţi şi nu au „boaşe” ori sunt deştepţi dar sunt hoţi, ori…

Oricât de patriot ai fi cum poţi să spui că românii sunt deştepţi când acest popor este îngenunchiat de câteva mii de jmecheri ? Cum poţi să spui că românii sunt deştepţi când vezi sute de inşi cum se înghiontesc pentru o tigaie la juma’ de preţ? Cum poţi să spui că românii sunt deştepţi când suportă atâta nedreptate în jurul lor? Cum poţi să susţii că românii sunt deştepţi atunci când oamenii neajutoraţi cer să fie eutanasiaţi?

De ce spun în titlu că rromii sunt deştepţi? Simplu! Pentru că ştiu să-şi atingă scopurile, să fie uniţi să nu le pese de ce gândesc ceilalţi despre ei şi pentru că au reuşit să îngenuncheze o ţară! Bravo lor!!!

Sfat pentru cei cu ROM: scoateţi batonul cu RROM şi să vedeţi atunci vânzări!!!

6 thoughts on “Românii sunt deștepți? NU! Rromii sunt deștepți!

 1. eu nu sunt vreun mare patriot dar totusi m-am bagat la treaba asta gandindu-ma ca imaginea asta conteaza. daca pentru mine mai putin… pentru copiii mei poate conta mai mult.
  ideea in sine mi-a placut. rom-ul nu.

 2. Eu ii sustine pe cei de la ROM.
  Nu cred ca acei oamenii care se duc sa stea la coada pentru o tigaie la juma’ de preţ se duc ca sunt prosti. Ei se duc pentru ca nu au destui banii ca sa isi cumpere acea tigai la pret intreg.
  Pai suporta atata nedreptate pentru ca nu pot sa faca nimic, daca puteau sa faca ceva faceau. Daca incearca sa vina cu o idee imediat e luat pe sus sau e catalagoat drept ciudat.
  Nu cred ca au ajuns minoritatile sa ne conduca pe noi majoritatea.
  Traim intr-un sistem semicomunist, din asta suportam atatea nedeptrate.

 3. Traim intr-un stat evazionist, nu semicumunist. Cei care sunt mai corecti si stau la cozi sa-şi plateasca impozitele sunt si cei care stau la cozi ca sa agate nustiu ce oferta, tot ei sunt si cei ce nu au bani de medicamente cu toate ca au cotiyat mult mai mult decat sute de milionari in euro din Romania. Tot ei sunt si cei pe care ii consider „prosti”, pentru ca nu au capacitatea de a se organiza, ei traiesc instinctiv, urmand un instinct primar de turma atent inradacinat de regimul trecut!

 4. Te sustin, si am vazut mai multi bloggeri sustin acelasi lucru. Eu inca nu imi permit sa ma numesc blogger insa am scris despre acest lucru. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *