Sa-i zicem experiment SEO …

Pe la sfarsitul lui Noiembrie m-am hotarat sa ascund publicului continutul acestui blog.

In fapt, am vrut sa renunt cu totul la ideea de blogging si de prezenta online, deoarece am din ce in ce mai putin timp la dispozitie.
Am constatat cu stupoare ca sunt totusi dependent de online si, asemeni unui fumator inrait care constientizeaza la un moment dat efectele negative ale viciului sau vrea sa renunte dar nu poate sta departe de tigari mai mult de cateva luni, am hotarat sa renunt dar am constatat ca ”e rau cu rau dar si mai rau fara rau”!

Acest blog avea indexate pe 20 noioembrie 2012 peste 15000 de pagini, datorita absentei continutlui online, acum mai sunt in indexul Google cam 5000 de pagini.
Motoarele de cautare trimiteau in noiembrie 2012, in medie, 210 vizitatori unici pe zi, acum cati vizitatori voi mai avea de pe motoarele de cautare si cum va fi afectata afisarea viitoarelor articole in SERP?

Iata o intrebare la care abia astept raspuns … deci, sa-i zicem acestei reveniri ”experiment SEO”!

P.S.: Pentru ca acesta este si primul articol postat anul acesta, va urez tuturor ”La Multi Ani!” si implinirea tuturor dorintelor!

9 thoughts on “Sa-i zicem experiment SEO …

 1. Salut, cred ca pentru 45 de zile in care ai inchis taraba nu o sa ai prea multe surprize placute daca cei 200 de unici din trafic organic erau de baza pentru trafic.

  1. Depinde ce intelegi prin „surpriza placuta”!. Eu as fi nespus de fericit sa constat, peste 6 saptamani, ca paginile reindexate vor fi la fel de bine cotate ca si in urma cu 3 luni!

   1. Pai si ai fi nespus de fericit cu 200 de unici pe zi ?

    Eu arunc asa ca un sfat, pretinde ca e doar o vorba aruncata in vant.
    ” Scrie articole de calitate, axeazate pe un cuvat cheie, nu termina articolul dintr-o fraza micuta, ideal peste 250-300 cuvinte. Grija la titlu H1, H2, pronuntat cuvantul cheie de 4-6 ori, la volumul de cuvinte indicat.”
    Mai taie din plugin-uri, ai 5 dintr-o privire pe sursa, 121 reqest-uri pe home… hei o imensitate, incearca un plugin de cache si elimina restul.

 2. Cum poti sa ai doar 200 de unici pe zi la 15000 de pagini.
  Sa inteleg, adrese indexate (adica rezultate google), nu pagini (articole)?

  Eu am 300 de articole si „aproximativ 5.130 de rezultate”, comform google.
  Dar totusi sunt in medie 1700 unici pe zi. DE CE ?
  (despre acest domeniu vorbesc – http://www.programepc.com)

  SEO ??, sau cred ca te incurci prea mult, chiar ma uitam la subdomeniul pagerank… ce faci te incurci pe fiecare tema cu subdomeniu. Nu stiu daca renteaza, pentru SEO.

  1. Articole sunt 739 iar pagini indexate erau peste 15000. Numarul de vizitatori adusi de Google nu tine nici de numarul de articole si nici de numarul paginilor indexate decat intr-o mica masura.
   Importanta este calitatea cuvintelor cheie pentru care esti pozitionat pe prima pozitie in SERP.
   Subdomeniul pagerank.gtd.ro a fost creat mai mult ca o unealta de care sa ma folosesc pentru a afla ce Page Rank au anumite pagini, fara a tot sari peste garduletele numite gen Captcha si nu cred ca afecteaza negativ felul in care sunt pozitionate in SERP paginile de pe domeniul principal, ba chiar ar ajuta foarte mult, in cazul in care as avea timp sa pun si continut pe el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *