Senatorul Alexandru Cordoş încurcat de nevastă …

Senatorul Alexandru Cordoş încurcat de nevastă …

Mai ceva ca în filmele cu proști.

Domnul Senator Alexandru Cordoș a fost nevoit să-și trimită fiica să înapoieze șpaga pe care o încasa nevastă-sa la spital.

Câți bani o mai avea de recuperat domnu’ senator din investiția numită „scaun de senatorial”?! Vă dați seama ce de învârteli avea omu’, ce planuri … toate puse în pericol pentru simplul motiv că a sa soață avea nevoie de niște bănuți de buzunar.

Nici nu vreau să-mi imaginez ce-o fi fost la gura domniei sale. Păi … să afli așa, tam-nesam, că se face perchiziție la nevastă-ta la servici pentru că a îndemnat-o necuratu’ să se preteze la niște mărunțiș: 1.000 – 10.000 lei … Parcă-mi și imaginez:

Ce v-a apucat, fă?! Dă-le banii înapoi la oameni că ne bagă ăștia la „Beciu’ Domnesc” și nici n-am apucat să-mi scot banii de campanie … Voi nu vedeți, fă, că s-au pus ăștia de la DNA pe capul nostru de nu mai putem face mai nimic fără băgare de seamă?! De ce dracu’ nu mi-ați cerut bani de coafor daca aveați nevoie? Trebuia voi să vă mânjiți ca proastele pentru câteva mii de lei când eu trebuie să recuperez căteva zeci de mii de euroi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *