La Grig

blog reînviat!

Creare site web

creare-site

Vrei să-ți creezi un site web?

creare-site
Probabil că de multe ori ți-a trecut prin cap ideea de a avea propriul site, propriul loc pe internet în care să-ți prezinți serviciile sau produsele. Mereu ai amânat decizia pentru că nu ai fost sigur(ă) că se merită sau pentru că ți-a fost frică de necunoscut. Grig.co îți pot face site-ul!

Am să-ți arăt acum câteva motive pentru care ar trebui să-ți creezi un site.

Ești mai usor de găsit dacă-ți faci un website

Dacă apelezi la serviciile Grig.co pentru crearea unui site, vei fi ajutat să-ți găsești un nume de domeniu care să fie cât mai scurt, cât mai ușor de reținut și cât mai intuitiv. În doar câteva zile vei ajunge pe primul loc în rezultatele căutărilor Google pentru anumite cuvinte cheie.

Atunci când nu ai o carte de vizită la îndemână și vei dori să-i spui cuiva cum să dea de tine, îi vei putea spune doar numele site-ului sau să caute cuvintele cheie pe Google, va găsi acolo o pagină de contact cu toate datele pe care vrei să le faci publice și, eventual, o hartă!

În câteva luni, toți cei ce vor căuta pe net servicii sau produse similare cu cele oferite de tine, vor afla că exiști!

Îți poți face reclamă mai ieftin și mai eficient dacă-ți creezi un site

Să zicem că și acum îti faci reclamă. Tipărești și distribui fluturași și pliante, cumperi spații de reclamă în publicații, publici anunțuri. Toate aceste metode se vor dovedi mai eficiente dacă Grig.co îți face un website.
De ce?
Hârtiile se pierd. Hârtiile sunt de domeniul trecutului.

Să zicem că repari mașini de spălat. Atunci când cineva citește într-un ziar, pe un pliant sau pe un stâlp: “Firma x repară ieftin mașini de spălat. Telefon xxx xx xx xx” nu reține informația, pentru că nu-l interesează. Mașina de spălat îi merge perfect. Dacă a doua zi va constata că are un munte de rufe murdare iar mașina de spălat a intrat în grevă, nu va căuta nici ziarul de ieri, nici nu se va duce pe strada y, unde a citit el, pe un stâlp, că firma x repară mașini de spălat ci va căuta pe net “reparații mașini de spălat” sau, în cazul fericit în care reclama ta off-line a dat roade și a inspirat încredere, va căuta pe net numele firmei tale.

Ai acces la noi metode de reclamă. Dacă Grig.co îți face un site, poți să îți faci reclamă folosind servicii noi: AdWords, FaceBook sau Yahoo.

Acum, dacă te-am convins că un site este necesar, să-ți explic, pe scurt, de ce să-ți facă site Grig.co!

  • Îți poate oferi totul: numele de domeniu, găzduire, întreținere, design, promovare. Toate acestea le poate pune într-un pachet astfel încât raportul calitate / preț să fie avantajos.
  • Ieși mai ieftin. Grig.co nu are servere proprii, nu lucrează direct cu RoTLD, nu are cei mai buni coderi, nici experți în SEO și nici designeri străluciți, dar are avantajele unei agenții de publicitate: cunoaște piața, știe specialiști în fiecare domeniu de activitate și le poate solicita serviciile, are ceva contracte de servicii de găzduire, știe ce să-i ceară unui programator, unui expert în SEO sau unui designer, poate să-ți înregistreze domeniul mai ieftin decât ai face-o tu, direct de la RoTLD
  • E mai simplu. Să zicem că ai un site făcut bine. Ai hostingul, că doar îți permiți câțiva euro lunar. Ai apelat la un tip care se pricepe și a creat site-ul așa cum vrei tu. Ai apelat la o firmă specializată în promovare. Totul merge bine, mai bine decât te-ai fi așteptat. Într-o zi te sună un prieten și-ți spune că site-ul tău nu mai merge. Suni la firma de hosting. Aceștia îți spun că ai o problemă de script, nu e vina lor. Îl suni pe tipul care a făcut site-ul. Acesta îți spune că acum ai mai mult trafic și că ai nevoie de mai multe resurse de la serviciul de găzduire. Într-un final vei rezolva problema, dar după mai multe telefoane și după ce ai pupat un pachet de țigări.

    Dacă îți fac site-ul Grig.co și apare o problemă, poți suna, un singur telefon și în cel mai scurt timp aceasta va fi remediată, chiar dacă va fi nevoie să schimbe serverul, să reîncarce toate fișierele sau să modifice un script.

  • Vei avea controlul total Îți va asigura accesul la fișiere și e-mail prin cPanel, vei putea schimba oricând nameserverele astfel încât să devii dependent de terțe persoane!

Vrei să știi cât costă un site?

Grea întrebare. Depinde de site. Dacă vrei neapărat să-ți răspund la întrebarea Cât costă un site?, citește mai întâi articolul acesta https://grig.co/fac-site-web/

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.