Sîc, ne facem monedă!

Sar românii de cur în sus când îi aud pe ungurii „separatişti” spunând: „sîc, ne facem moneda noastră, bancă şi vrem să fim autonomi”. Mie îmi par aceste provocări asemănătoare cu glumele proaste pe care le fac copii şmecheraşi pe seama celor mai slabi şi mai ofticoşi pentru a se distra de reacţia lor plângăcioasă. Cei din urmă ajung să fie îngenunchiaţi tocmai pentru că îşi dezvăluie slăbiciunea prin reacţie.
Eu aș zice să nu-i luăm în seamă, să-i lăsăm să își facă de cap, ei reprezintă poate un cancer al societății românești dar țelul lor este acela de a se autoextirpa, ceea ce poate fi un lucru bun, poate așa scăpăm de dictatura UDMR-ului, partidul care este la putere încă de la revoluție și care mai tot timpul a reușit să-și impună punctul de vedere. Vor libertate și autonomie? Poate că ar trebui să le-o dăm!
Un alt cancer al societății românești este reprezentat de etnia rromă. acesta îmi pare mult mai periculos. Deoarece parazitează România și riscă să o îngenuncheze. Nu sunt localizați, prin urmare nu merge faza cu extirparea. Au monedă proprie, și încă una forte: cocoșelul! Au deja justiția lor și cei mai potenți financiar chiar nu mai țin cont de legislația română: nu îi interesează de codul penal, nu au habar de ce ar trebui ca ei să plătească impozite statului român, că doar atunci când au plecat la furat sau cerșit în occident nu au beneficiat de sprijinul statului, deci au făcut banii pe riscul lor, când au vândut copii, prostituate și droguri au făcut-o pe pielea lor, s-au riscat pentru munții de aur!
Deci unde este pericolul mai mare: la ungurii separatiști sau la rromii parazitari?

3 thoughts on “Sîc, ne facem monedă!

  1. Riscuri sunt peste tot dar nu si pericole reale.
    Nu am nicio problema cu maghiarii….ori cu romanii cinstiti. Cat despre autonomie…ce sa spun. Avea autonomie regiunea cand s-au stabilit ei acolo? Nem. Pai de ce ar capata acum?
    Si oricum , nu toti maghiarii (din Ro) gandesc la fel Exista si printre ei extremisti dar nu sunt majoritari
    Despre rromi….chiar nu-mi „vine” sa ma pronunt
    E clar ca avem o problema

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *