Site de prezentare vs cărți de vizită

Blog nou, șablon nou!

Înainte ca internetul să ia amploarea pe care o are azi cărțile de vizită erau la mare căutare. Orice persoană care avea nevoie ca datele sale de contact să fie ușor reținute avea în mod obligatoriu un set de cărți de vizită în buzunar.

Chiar dacă cererea de cărți de vizită a scăzut în ultimii ani, încă mai sunt folosite, însă pe ele au apărut date noi: adresa de e-mail și adresa site-ului de prezentare sunt aproape obligatorii.

Un site de prezentare are rolul de a extinde informațiile prezentate de o carte de vizită. Un domeniu web ușor de reținut și o adresă de e-mail simplă, pot să suplinească lipsa unei cărți de vizită.

În concluzie: un site de prezentare poate face mult mai mult decât o simplă carte de vizită, în cazul în care este bine conceput, iar o carte de vizită poate ușura accesul la un site de prezentare.

Site-ul de prezentare nu doar că poate fi accesat tot timpul dar poate face astfel încât persoane care sunt interesate de produsele sau serviciile oferite să-ți afle oferta, chiar dacă nu v-au întâlnit încă. Prețul unui site de prezentare este identic cu cel al unui pachet de cărți de vizită, câteva sute de lei, variază în funcție de complexitate, dar acesta nu doar că potențează cărțile de vizită pe care le vei împărți partenerilor de afaceri. Un site de prezentare poate face cu mult mai mult …

0 thoughts on “Site de prezentare vs cărți de vizită

 1. Este clar pentru oricine care sunt avantajele unui site de prezentare si oricine intelege cartile de vizita ca fiind doar mijloc de contact. Cartile de vizita nu mai fac parte din arsenalul de guerilla marketing. Un site de prezentare care vrea sa aiba impact vizual ar trebui sa aiba si fotografii de calitate.

 2. Pretul unui site de prezentare nu este cateva sute de lei. Poate a unuia pe care sa-ti apara datele de pe cartea de vizita. Dar este necesar. La fel si cum cartea de vizita va ramane in vigoare inca muuuulta vreme. Imagineaza-ti ca te intalnesti scurt cu cineva, pana scoate telefonul (daca are unul „inteligent”) pana salveaza site-ul, etc etc. Altfel, scoti cartea de vizita, i-ai dat-o si datele tale s-au transmis fizic.

  1. 1.Dacă tu ai plătit mai mult de 1000 de lei pentru site-ul tău, este problema ta, asta nu înseamnă că face mai mult de 1000 lei, așa cum nici site-urile unor instituții publice nu fac câteva sute de mii de euro pentru că atât s-a plătit pe ele.
   2.Dacă numele site-ului de prezentare are mai mult de 9 caractere va fi greu de reținut, indiferent câte cuvinte cheie ar conține, în acest caz ai dreptate …

 3. Un site de prezentare face mai mult decat o carte de vizita, intr-adevar, insa si cartile de vizita sunt obligatorii. Orice om care are o mica afacere ar trebui sa aiba la el carti de vizita, conteaza la imagine, vorbesc din proprie experienta!

 4. Azi, ambele sunt necesare insa sunt de parere ca un site atractiv atat din punct de vedere vizual cat si al continutului este o investitie care isi merita banii.

 5. Cartea de vizita sau alte forme de materiale publicitare mici cum sunt calendarele de birou, contin doar informatiile de contact si pot fi stocate foarte usor si intotdeauna sunt indemana potentialului client.
  Un site de prezentare ofera o imagine mai clara asupra afacerii pe care o conduceti. Combinand aceste doua tipuri de reclame veti avea doar de castigat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *