Pește oceanic prăjit românește

Am o oarecare fobie de pește, în sensul că: nu mănânc pește proaspăt, nu pescuiesc, nu aș putea mânca crudități gen sushi. Pe deoparte este frica de a nu mă alege cu niște locatari nepoftiți în tubul meu digestiv, pe de altă parte este frica de a mă pricopsi cu un os în gât (poate … Continue reading „Pește oceanic prăjit românește”

Groapa de gunoi a istoriei

psd-la-groapa-de-gunoi

Sunt destui politicieni care s-au abonat fără să vrea la groapa de gunoi a istoriei. Foarte mulți dintre acești proaspăt abonați refuză cu desăvârșire să creadă că rolul lor în viața politică s-a terminat. Vor fi destule alegeri în lunile următoare în care noua generație de tineri din România își vor putea exprima opiniile, arătându-le … Continue reading „Groapa de gunoi a istoriei”

Viorica Dăncilă fură sta(r)tul

Nici nu cred că a reușit să își adune cele 200.000 de semnături și a investit deja bani în campania electorală. Au început să apară bannere cu „un președinte muncitor, alături de fiecare român”. Nu prea știu eu legile, dar îmi pare că se încalcă câteva prin această campanie electorală precoce. Propun ca guvernul acesta, … Continue reading „Viorica Dăncilă fură sta(r)tul”

Părerea mea despre telefonul Digi C1

Am primit de la Digi un telefon Digi C1 care m-a speriat la prima vedere. Este greu, gros și butucănos. Aș putea spune că este chiar urât cu spume! Prima calitate a acestui telefon este prețul! Poate fi luat de la Digi pentru mai puțin de 400 lei! Pe hârtie specificațiile telefonului arată bine: 5.2 … Continue reading „Părerea mea despre telefonul Digi C1”

De ce să cumpărăm cartele telefonice PrePay cu buletinul?

Tot apare ideea că dacă s-ar cumpăra cartelele telefonice doar pe baza unui act de identitate am fi cu toții mai în siguranță. Dacă s-ar implementa o astfel de lege, o grămadă de muritori de foame ar vinde unor infractori cartele cumpărate cu propriul buletin. În situații precum cea din Caracal, probabil că polițiștii ar … Continue reading „De ce să cumpărăm cartele telefonice PrePay cu buletinul?”

CFR-ul e pe butuci …

După 7 zile în care am circulat intens pe căile ferate române, constat cu stupoare că CFR-ul e pe butuci. Credeam înainte că nu există cerere din partea pentru serviciile de transport pe calea ferată, dar mă înșelam. Cererea este mult mai mare decât oferta. Călătorii sunt deseori refuzați atunci când vor să achiziționeze bilete … Continue reading „CFR-ul e pe butuci …”

Parcă și șobolanii sunt mai deschiși la culoare

Nu am mai călătorit cu trenul de un an! Acum, că am revăzut Gara de Nord după atâta amar de vreme, pot spune că pare mai curată. Nu am avut nevoie să merg la toaleta, așa că nu aș băga mâna în foc că și acolo e ok, dar pentru astfel de necesități exista McDonald’s! … Continue reading „Parcă și șobolanii sunt mai deschiși la culoare”

Cu tancurile în lanul de porumb …

S-a întâmplat cu câteva zile în urmă, dar am ținut neapărat să-mi spun și eu părerea ca toți păreriștii din România. Nu cred că-i chiar o mare tragedie că s-au culcat la pământ câteva fire de grâu, porumb, floarea soarelui sau orz. La urma urmei, a fost un exercițiu militar destul de complex. În astfel … Continue reading „Cu tancurile în lanul de porumb …”