Ce se va întâmpla după ce se decretează Starea de Urgență?

Îmbulzeala la cumparaturi

Iohannis a fost total neinspirat când a ieșit precum păduchele în frunte să anunțe că la începutul săptămânii următoare va decreta Starea de Urgență. Cred că aceasta a fost cea mai neinspirată declarație a domniei sale de când și-a făcut apariția pe scena politică. Nu poți să anunți că vei decreta Starea de Urgență după … Continue reading „Ce se va întâmpla după ce se decretează Starea de Urgență?”

M-am bucurat pentru nimic

adaptor-universal-prize

Ieri am primit prin poștă un gadget ieftin și inutil, dar m-am bucurat. Aș putea spune că m-am bucurat pentru nimic și mi-au trebuit câteva ore bune să-mi dau seama de ce m-am bucurat. Toamna trecută am ales să particip la #superblog, ediția de toamnă, pentru prima dată. Am fost dezamăgit de discrepanța dintre valoarea, … Continue reading „M-am bucurat pentru nimic”

Am renunțat la WordPress.com

cms wordpress

Am avut acest blog găzduit pe serverele WordPress.com timp de un an întreg. Am decis să nu mai plătesc zeci de euro pentru a-l mai găzdui încă un an pe aceste servere minunate deoarece nu am mai simțit beneficiile pe care le-am simțit în urmă cu ceva mai mulți ani, când pe WordPress.com se forma … Continue reading „Am renunțat la WordPress.com”

De ce luăm numele Domnului în deșert? De ce-L batjocorim?

Abia ce ne-am liniștit ficații după ce i-am stresat cu grăsimi și alcool pentru a sărbători Nașterea Domnului. Este oare corect și în consens cu învățăturile Noului Testament să ne îmbuibăm în numele Său? Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor unde vreau să ajung, vă citez o știre: Un copil de un an … Continue reading „De ce luăm numele Domnului în deșert? De ce-L batjocorim?”

E timpul pentru un bilanț

FEROVIARI - GREVA

Mai sunt doar câteva zile până ce ne vom lua „La revedere!” de la anul 2019 așa că a sosit vremea în care trebuie să tragem linie și să punem în balanță reușitele și nereușitele anului care stă să se încheie. Cu toate astea, acesta nu va fi un articol în care mă voi lăuda … Continue reading „E timpul pentru un bilanț”

Un gând ciudat

Aseară mi-a venit un gând ciudat. Am dormit bine, m-am trezit fresh, dar gândul ciudat de dinainte de culcare era tot cu mine. Mă gândeam că peste câțiva ani vor fi televizoarele mai ieftine decât ferestrele cu geam termopan. Oare peste zece ani, în loc să deschidem fereastra, v-om folosi dispozitive inteligente care să ne … Continue reading „Un gând ciudat”

Un Week-end liniștit

week-end linistit

Pentru prima dată în aceasta toamnă, mi-am propus să am un week-end liniștit. Nu am stat chiar degeaba, dar mi-am propus să nu fac nimic care să fie contra-timp. Nici măcar nu realizați cât de bine este … Am realizat și chestii frumoase pentru mine și familie, am văzut și câteva episoade din The Sniffer … Continue reading „Un Week-end liniștit”

Care este semnificația viselor?

vise, visuri

Îi auzeam pe cei bătrâni, când eram copil, că erau bucuroși sau îngrijorați toată ziua datorită viselor de peste noapte. Dacă visau că au murit sau că altcineva a murit, se spunea că le-a murit moartea. Cei care visau că s-au luptat cu nu știu ce jivină spuneau că s-au luptat cu boala, iar în … Continue reading „Care este semnificația viselor?”

Vă dați seama că mâine încep școalele?

Începe calvarul! Să te ții: Autobuze full, șosele full, ședințe cu părinții, cumpărături de ultim moment, bani, nervi, bani, fițe, bani, stres, ambiții etc. Nu-i bai! Ne-am hotărât. Începem toamna cu o vacanță. Cât de curând! Îi lăsăm pe alții să se lupte cu stresul, să caute manuale, să stea în aglomerație, să-și ferească copiii … Continue reading „Vă dați seama că mâine încep școalele?”