Ce înseamnă SERP?

google serp

Dacă sunteți interesați de beneficiile ce pot fi aduse de un site atunci când vreți să vă promovați afacerea, cu siguranță ați întâlnit abrevierea SERP și dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri doriți, probabil, să aflați ce înseamnă aceste 4 litere. Search Engine Results Page (în română: Pagina cu Rezultate ale Motorului de Căutare) … Continue reading „Ce înseamnă SERP?”

Care este cea mai bună mobilă?

În vremurile apuse ale comunismului, România exporta mobilă de calitate în toată lumea. Acum exportăm bușteni și importăm mobilă și uși din PAL sau MDF. Lemnul este un material nobil, care, prelucrat cu grijă, poate fi transformat în obiecte de mobilier foarte durabile, ușoare și extraordinar de frumoase. Din păcate, ne-am lăsat ademeniți de valul … Continue reading „Care este cea mai bună mobilă?”

De ce (nu) particip la Super BLOG

Începând din 2008 sunt organizate niște competiții pentru bloggeri. Deși dețin mai multe „bloguri”, nu prea mă consider blogger, așa că am decis mai mereu să nu particip. Un alt motiv pentru care nu am încercat să particip până acum ține încercarea de a mă menține oarecum liber în exprimare. Nu faptul că în decursul … Continue reading „De ce (nu) particip la Super BLOG”

Cum îți faci laptopul să meargă mai bine?

Laptop Dell D830

Am făcut rost de un Laptop Dell D830, destul de performant la vremea lui, dar acum se mișca precum melcul. Mi-au trebuit 3 ore să pot instala un amărât de Ubuntu pe el la început, cu toate că specificațiile nu păreau să-mi pună bețe-n roată: Procesor Intel(R) Core(TM)2 Duo T9300 la 2.5 GHz, 4GB RAM, … Continue reading „Cum îți faci laptopul să meargă mai bine?”

Cum faci bani pe net?

Eu m-am apucat să promovez chestii ieftine. Nu neaparat pentru a face un ban pe net, ci pentru a combate risipa de bani pe care o fac unii atunci când îsi cumpără diverse chestii. Mereu există alternative mai ieftine. Nimeni nu poate ști întotdeauna care este cea mai bună variantă, dar, cu puțină cercetare a … Continue reading „Cum faci bani pe net?”

Plante care luminează …

Se pregătește o nouă revoluție în energetica mondială? Cu siguranță se vor dezvolta în permanență noi tehnologii, din ce în ce mai inedite și mai eficiente din punct de vedere energetic. Mai nou, inginerii de la Massachusetts Institute of Technology (MIT) au conceput o plantă luminiscentă, continuarea cercetărilor în această direcție ar putea să ne … Continue reading „Plante care luminează …”

Invitație de a participa în grupul „grig.blog” de pe WhatsApp

Probabil că aceasta este una dintre cele mai proaste idei pe care le-am avut, dar WhatsApp ne permite să ne strângem în grupuri de până la 250 de persoane. De ce să nu profităm? M-am gândit că un grup de oameni diverși dar dornici să comunice ar putea constitui un prieten de nădejde pentru oricare … Continue reading „Invitație de a participa în grupul „grig.blog” de pe WhatsApp”

Cel mai bun mouse de Gaming din lume

cel mai bun mouse

Sunt sigur că nu mulți ar da pe un mouse câteva sute de lei, dar știu că există pasionații de jocuri pentru care nu există astfel de limitări. Dacă vrei să obții performanțe într-un domeniu, trebuie să investești în scule performante care să îți dea posibilitatea să excelezi. Graficienii și gamerii înrăiți pot da câteva … Continue reading „Cel mai bun mouse de Gaming din lume”

Touchscreen-ul o ia razna

iphone-nou-ieftin

Oare de ce o ia tastatura razna? Habar nu am care este cauza reală. Dar, din când în când touch-ul o ia razna. Am de puțin timp un Philips i908, la început am fost tare mulțumit de el, dar după doar câteva zile a început să se comporte tare ciudat. Are momente în care touchscreen-ul … Continue reading „Touchscreen-ul o ia razna”