În cât timp se poate face ocolul Pământului?

Cu mai bine de 100 de ani înainte de a mă naște, Jules Vernes publica celebrul roman „Ocolul Pământului în 80 de zile”. Acest roman m-a purtat în minunata lume a aventurilor ce pot fi trăite în călătorii îndrăznețe. Nu m-am îndrăgostit doar de scrierile celebrului autor francez, am căpătat cu această ocazie și o … Continue reading „În cât timp se poate face ocolul Pământului?”

Cafeaua perfectă în fiecare dimineață

rasnita placi ceramice

Ani la rând m-am străduit să prepar cafeaua perfectă în fiecare dimineață. Era metoda mea de a-i mulțumi sufletului pereche că există. Urmam un ritual adevărat pentru a-mi atinge scopul. Metoda de preparare era simplă: adăugam în cana de 150ml: 2 lingurițe de zahăr, 2 de cafea după care puneam peste apă încinsă la aproximativ … Continue reading „Cafeaua perfectă în fiecare dimineață”

Low-cost până la capăt …

bagaje zbor low-cost

Vă imaginați posibilitatea de a ne recrea într-un City-Break dacă nu ar fi existat companiile aeriene low-cost? Eu vă spun sincer că nici măcar nu mi-aș fi putut permite să mă gândesc să petrec 2-3 zile în Roma pentru a vedea cu ochii mei atâtea locuri minunate despre care am tot învățat la școală în … Continue reading „Low-cost până la capăt …”

Tendințe în modă

Hai să vorbim puțin despre tendințele din modă. Nu mă voi limita în a vă spune care sunt tendințele sezonului Toamnă-Iarnă 2019/2020, vă voi vorbi și despre tendințele noastre de comportament atunci când ne dorim să fim la modă. Care este izvorul tendințelor în modă? Ca în orice domeniu, tendințele pornesc de la anumite persoane, … Continue reading „Tendințe în modă”

Încerc să promovez un site de știri

Știu că sunt mult prea multe site-uri de știri, marea lor majoritate au majoritatea articolelor luate cu copy/paste, fără a corecta nici ce-a mai evidentă greșeală. Evident că nu dețin surse personale de informații, deci multe din articolele postate pe https://www.noutati.site vor fi tot copiate de pe alte site-uri, cu respectarea menționării sursei. În schimb, … Continue reading „Încerc să promovez un site de știri”

De ce își face FaceBook reclamă pe Google AdWords?

Nu cred să mai fie cineva care să nu fi auzit încă de FaceBook. Am dat, însă, de reclame AdWords ce mă îndemnau să îmi fac un cont. Nu știu dacă scopul acestei campanii AdWords este acela de a atrage mai mulți utilizatori, nu văd cum ar putea să-i ajute o campanie AdWords în acest … Continue reading „De ce își face FaceBook reclamă pe Google AdWords?”

Cineva a șters WebStock.ro

Ce este webstock.ro? Site-ul oficial al unui eveniment anual la care participă o sumedenie de bloggeri și blogărițe pentru a îmbuca niște pișcoturi sub pretextul de networking.  Sunt câteva companii mari, din cele care au buget mare pe partea de protocol și promovare, care nu știu pe ce să mai cheltuie banii, așa că au … Continue reading „Cineva a șters WebStock.ro”

Reduceri mari la jucăriile de pluș …

Se apropie ziua în care Iepurașul va trebui să aducă jucării și dulciuri. Ce jucărie poate fi mai îndrăgită de cei mici decât una din pluș? De foarte multe ori cei mici se atașează de jucăria preferată din pluș, începe să adoarmă cu ea, se confesează în liniște jucăriei de pluș și îi atribuie acesteia … Continue reading „Reduceri mari la jucăriile de pluș …”

Din nou în casa mea!

După ce am reîncercat cum stă treaba cu blogul găzduit ba pe platforma Blogger, ba pe WordPress.com, am revenit pe „selfhosted” pentru că îmi lipsea posibilitatea de a-mi băga nasul în php-ul blogului. Acum … sper să ajung în situația în care să am vârfuri de trafic atât de mari încât să regret că nu … Continue reading „Din nou în casa mea!”