Cum ajung vizitatorii pe blog

O schimbare majoră s-a produs în ultimele luni pe acest blog, au devenit majoritari utilizatorii care folosesc dispozitive mobile pentru a accesa blogul. Acum, mai bine de două treimi dintre vizitatori folosesc dispozitive mobile pentru a accesa acest blog. Iată un motiv foarte serios pentru a acorda o și mai mare atenție felului în care … Continue reading „Cum ajung vizitatorii pe blog”

Nu întotdeauna 2 + 2 = 4

În politică, ca și în SEO, nu se aplică regulile din aritmetică.  În politică, dacă unești două partide, va rezulta un partid care va avea mai puțini simpatizanți decât aveau cele două partide înainte de fuziune. Așa au dispărut, încet, încet, partidele liberale. În SEO, este bine să nu unești doua site-uri într-unul singur dacă … Continue reading „Nu întotdeauna 2 + 2 = 4”

Acesta este doar un nou început …

Vine câteodată, în viața fiecăruia dintre noi, momentul în care vrem să punem punct și să o luăm de la capăt, încercând să evităm greșelile trecutului, în speranța unui viitor mai bun. Oamenilor le este imposibil să facă acest lucru, de obicei trecutul fiecăruia dintre noi ne urmărește asemeni unei umbre și de cele mai … Continue reading „Acesta este doar un nou început …”

Ce a mai modificat dl. Google …

Ce a mai modificat dl. Google …

Ce a mai modificat dl. Google în ultima vreme? Știu, s-a tot spus că va modifica felul în care sunt poziționate rezultatele căutărilor în funcție de cât este de prietenos un site cu dispozitivele mobile. Poate că a făcut-o, eu am simțit efectele acestei modificări încă de mai mult timp, cam de atunci de când … Continue reading „Ce a mai modificat dl. Google …”

Poate supraviețui un blog fără Google?

Cred că da, un blog sau un site poate exista și chiar avea trafic chiar dacă nu este indexat de către motoarele de căutare. Săptămâna trecută am mai lansat încă un blog, poate cel mai personal blog al meu: blog.grig.co. Pe acest blog nu va exista conținut indexat de către motoarele de căutare decât independent … Continue reading „Poate supraviețui un blog fără Google?”

Cum ar fi blogosfera fără Google?

Cea mai rapidă si sigură metodă de a renunța la țigări

Vă dați seama ce frumoasa ar fi blogosfera fără Google sau alte motoare de căutare, fără SEO, fără goana după backlink-uri, fără advertoriale, fără goana după prima poziție în SERP? Doar conținut, idei, opinii, informații, poze și filmulețe … Realizați cât de frumos ar fi să vă doara-n fund de SEO si de AdSense și … Continue reading „Cum ar fi blogosfera fără Google?”

Penguin 2.0 va produce schimbări majore.

Așa se vorbește printre specialiști, cum că noul Penguin, Penguinul 2.0, va aduce schimbări majore în felul în care for fi poziționate site-urile în SERP. Pentru cine nu știe, Penguin este denumirea algoritmului folosit de Google pentru a stabili în ce ordine se afișază rezultatele căutărilor. Se spune că s-a terminat cu spam-ul și cu … Continue reading „Penguin 2.0 va produce schimbări majore.”

Sa-i zicem experiment SEO …

Pe la sfarsitul lui Noiembrie m-am hotarat sa ascund publicului continutul acestui blog. In fapt, am vrut sa renunt cu totul la ideea de blogging si de prezenta online, deoarece am din ce in ce mai putin timp la dispozitie. Am constatat cu stupoare ca sunt totusi dependent de online si, asemeni unui fumator inrait … Continue reading „Sa-i zicem experiment SEO …”