Nu masca te protejează de gripă …

De când vuiesc știrile despre gripa chinezească, tot mai multe persoane apar cu masca pe figură pentru a se proteja de teribilele virusuri. Dacă te uiți cu atenție la cei care umblă prin oraș cu acel petic din celuloză peste față, vei observa că mai nimeni nu știe să-l folosească. Nu știu dacă am văzut … Continue reading „Nu masca te protejează de gripă …”

Cum se face un CV pentru angajare?

În zilele noastre nu poți spera la un job mai bun dacă nu investești ceva timp pentru a-ți crea un CV bun pentru angajare. Pentru început să explicăm ce înseamnă CV. Aceasta este prescurtarea cuvintelor latine Curriculum Vitæ, care s-ar putea traduce prin expresiile „cursul vieții” sau „rezumatul vieții”. Ce trebuie să conțină un CV … Continue reading „Cum se face un CV pentru angajare?”

Spațiu de Co-Working liniștit și accesibil în București

Am dat peste un Hub de Co-Working mai nou și foarte primitor în Cartierul Drumul Taberei, chiar deasupra de Auchan! Dacă ai nevoie de un loc în care să îți pui un laptop pe masă pentru a lucra, având condițiile necesare: acces la Wi-Fi, imprimantă, la o mică chicinetă complet utilată poți încerca să ajungi … Continue reading „Spațiu de Co-Working liniștit și accesibil în București”

Crearea unui site cu buget mic

we-build-cheap-websites

Se poate crea un site cu buget mic, dar nu poți avea pretenții mari de la un astfel de site. În cazul în care se dorește o simplă pagină de prezentare care să poată fi folosită drept extensie a unei cărți de vizită sau chiar pe post de carte de vizită, există destule soluții destul … Continue reading „Crearea unui site cu buget mic”

Cum îți alegi televizorul?

Pentru a-ți cumpăra un televizor potrivit nevoilor tale, trebuie să știi ce vrei. Nu are rost să-ți cumperi un televizor smart dacă ești paralel cu tehnologia sau nu ai acces la internet de mare viteză. Dacă vrei un televizor cu ecran mare, trebuie să ții cont de rezoluția acestuia, deoarece la televizoarele cu diagonală mai … Continue reading „Cum îți alegi televizorul?”

Unde poți publica anunțuri făra a-ți face cont?

Exista un site destul de vechi care permite publicarea de anunțuri fără a fi nevoie ca utilizatorul să se înregistreze. Avantajele site-ului anunturi.gtd.ro este acela că permite anunțurilor să fie poziționate destul de bine în paginile cu rezultate ale căutărilor oferind astfel rezultate bune pe termen lung. Puteți încerca publicarea unui anunț gratuit, în câteva … Continue reading „Unde poți publica anunțuri făra a-ți face cont?”

Reclamă NEinspirată la evoMag

Iată cum o echipă de marketing poate să dea cu nuca în perete deoarece se mișcă încet, în timp ce vremea evoluează pe neașteptate: Probabil că au gândit campania cu 2 chiar 3 săptămâni înainte, au programat-o și au aruncat-o fără să mai gândească. Cum poți să spui că aduci primăvara când afară e mai … Continue reading „Reclamă NEinspirată la evoMag”

Promovarea unei afaceri

Am aflat multe despre afaceri în decursul vieții. Știu cât de dificil poate fi să-ți faci un plan de business și că poate fi imposibil într-un mediu economic precum cel de pe plaiurile mioritice. Scopul oricărei afaceri este acela de a aduce profit. Aceasta este o noțiune care se învață (sau se învăța) încă din … Continue reading „Promovarea unei afaceri”

Cel mai bun magazin de laptopuri

magazin produse it

V-ați săturat să aruncați bani pe produse nou-nouțe pentru a le plimba prin service-uri în perioada de garanție? Dacă răspunsul este afirmativ, pot să vă recomand cel mai bun magazin de laptopuri și alte produse IT second-hand. Părerea mea este că, în România, Diablos Computer este magazinul de recomandat și îl recomand din proprie inițiativă, … Continue reading „Cel mai bun magazin de laptopuri”