Cadou cu tâlc la cartela Telekom

Am o cartelă Telekom pe care o țin pentru cazul în cazul în care nu am semnal la Digi sau Vodafone. În cazul în care semnalul cade apelurile se redirecționează către numărul Telekom și problema nu mă afectează. Opțiunea Freestyle îmi venea ca o mănușă. Costa doar 0.50€/lună, iar dacă eram nevoit să dau un … Continue reading „Cadou cu tâlc la cartela Telekom”

Muzica ambientală pentru relaxare – LostIdol

Stres mare pe capul meu în aceste zile, prea multe chestii de făcut, prea puțin timp și, colac peste pupăză, piedici de tot felul apărute la tot pasul! În seara asta am decis să mă relaxez cu ceva muzică ambientală. Eu nu aș pune genul acesta de muzică în orice spațiu, cu toate astea, pentru … Continue reading „Muzica ambientală pentru relaxare – LostIdol”

Publicare prin email

Publicarea de articole prin email poate avea câteva avantaje majore.Poți scrie mult mai repede un articol și de pe mai multe dispozitive. Poți scrie articolul offline și se va publica de îndată ce va exista conexiune la internet. Chiar și atunci când ești în public poți beneficia de o anumită intimitate, deoarece le va fi … Continue reading „Publicare prin email”

Lanterne chinezești

Ultimele două achiziții de pe eBay: niște amărâte lanterne chinezești. Ieftine și utilizabile, aceste lanterne fac mult mai multă lumină comparativ cu vechile lanterne elba cu care mă jucam în copilărie. Culmea, par a fi destul de rezistente, având carcasa din aluminiu. Ambele modele țin cam 24 de ore, una funcționând cu o baterie de … Continue reading „Lanterne chinezești”

Eroare 503 la activarea Jetpack

Dacă încercați să configurați un site nou creat pe platforma WordPress și la activarea modulului Jetpack lucrurile o iau razna, site-ul începând să returneze eroarea 503, înseamnă că va trebui să verificați versiune php, cel puțin așa am pățit pe un server LiteSpeed. Curios este faptul că primeam această eroare doar din navigatorul cu care … Continue reading „Eroare 503 la activarea Jetpack”

Sisteme electrice de încălzire în pardoseală

Pe frontispiciul Facultății de Inginerie Electrică din cadrul Universității Politehnica – București stă scris cu litere de o șchioapă: „Viitorul este electric!”. Se știe, fără îndoială, că vremea combustibililor fosili este pe terminate, noile surse de energie regenerabilă au la bază energia electrică deoarece este foarte simplu să transformi energia solară sau cinetică în energie … Continue reading „Sisteme electrice de încălzire în pardoseală”