Telekom-ul are probleme cu facturarea

Din ceva surse neoficiale și neconfirmate am aflat că sunt probleme serioase la sistemul de facturare al nemților de la Telekom. O mare parte a abonaților, dacă nu chiar toți abonații, vor primi factura abia luna viitoare. 

Mi-aș dori să aflu care este cauza acestui impediment, dar tind să cred că este vorba de o pierdere destul de mare de date, având în vedere faptul că abonații nu mai pot beneficia în prezent nici de serviciul „cost control”.

O informare oficială a Telekom ne informa că

Dorim sa va informam ca Telekom Romania a demarat un proces de migrare a sistemelor IT ale companiilor din grup catre un set unic de sisteme, ce va asigura procese orientate catre client si procese de suport imbunatatite. Aceasta initiativa are ca scop imbunatatirea experientei oferite clientilor nostri. […]

Pe perioada procesului de migrare a sistemelor IT, care va avea loc intre 5 si 8 mai 2017, anumite operatiuni precum plati de factura, reincarcari, activari/dezactivari de extra-optiuni sau alte activitati similare si de comenzi pot fi afectate. Aceste operatiuni nu vor putea fi efectuate nici prin intermediul aplicatiei MyAccount sau al site-ului telekom.ro. Odata cu incheierea procesului de migrare, site-ul telekom.ro va oferi vizitatorilor o experienta optimizata de utilizare, atat la navigare, cat si la achizitia online de produse si servicii. 

Problema este că nici după o lună noul sistem nu este funcțional, ceea ce nu poate însemna decât că ceva a mers foarte prost!

0 thoughts on “Telekom-ul are probleme cu facturarea

  1. Confirm problema si inca una in plus: Am un contract cu mai multe numere, iar unul dintre ele este cu status „restrictionat” de cateva zile. Telekom-ul nu are nici o explicatie, la My Account nu se poate modifica nimic si nu primesc nici un raspuns. Langa asta, nu imi pot activa roamingul cei de la 1234, pentru ca nici ei nu imi pot activa acest serviciu in sistemul lor… Ciudat, nu?

  2. Din păcate, nu cred că vor avea curajul să facă publice problemele cu care se confruntă și nici felul în care abonații sunt afectați. Cred că Telekom este cu un picior în groapă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *