La Grig

blog personal

Termeni și condiții …

Blog – o colecție de articole ce conțin trăiri, idei și păreri ale autorului, ordonate cronologic, în ordinea publicării lor.
Site – totalitatea paginilor web ce pot fi accesate la adresa grig.wordpress.com

Condiții de utilizare.

Toți utilizatorii conținutului acestui site trebuie să știe că autorul nu își asumă nici o obligație în ceea ce privește veridicitatea informațiilor cuprinse, fiind conștient de faptul că nimeni în afară de Dumnezeu nu cunoaște „Adevărul Suprem”.

Conținutul acestui site este creat de deținătorul site-ului și poate fi copiat și reprodus de oricine, cu condiția de a menționa sursa acestuia, excepție face doar acel conținut care este marcat ca fiind citat / copiat dintr-o altă sursă.

Acest site poate conține legături către alte site-uri, conținutul prezentat pe acele site-uri este guvernat de termenii și condițiile proprii.

Autorul acestui site nu își asumă responsabilitatea pentru nici o pagubă ce ar putea fi invocată de utilizator ca fiind provocată de navigarea pe acest site sau pe site-uri către care s-a făcut trimitere în conținutul acestuia.

Utilizatorul trebuie să știe că unele din legăturile către alte site-uri reprezintă legături de afiliere, cu ajutorul căruia deținătorul site-ului poate obține venituri în cazul în care acesta decide să achiziționeze un produs de pe site-urile recomandate, fără ca acest lucru să influențeze în mod direct prețul de achiziție.

Acest site poate conține cookie-uri, pentru mai multe informatii, acesați: https://ro.wikipedia.org/wiki/Cookie.

Oricine își poate exprima opiniile prin intermediul formularelor de contact despre articolele publicate pe acest site, cu condiția de a folosi un limbaj decent, fără a aduce injurii sau calomnii la adresa unor terțe persoane. Autorul site-ului își rezervă dreptul de a decide care dintre aceste comentarii vor fi păstrate și afișate în mod public.

Simpla navigare pe acest site implică recunoașterea și acceptarea termenilor și condițiilor de mai sus.