Tudor Barbu are blogul lui?

Unii au ajuns pe acest blog căutând „blogul lui Tudor Barbu”. Dar cine este ăsta fraţilor că eu nu am auzit de el şi nu cred că merită efortul unui „search” pe google. Aşa că dacă tot aţi ajuns aici căutând-ul poate-mi spuneţi şi cine este ăsta …
Vă mulţumesc!
P.S. Nu-mi spuneţi că este un realizator de emisiuni la OTV, asta ştiu, că s-a chinuit săracu’ să pună nişte link-uri către nuş-ce site. Vroiam să aflu dacă ştie şi el ceva, dacă a făcut ceva studii sau a devenit celebru precum nebuna aia de prezenta emisiuni concurs prin ţipete şi aberaţii…

12 thoughts on “Tudor Barbu are blogul lui?

 1. Da, are un site ***.***salvare.ro/
  Poate mai ere şi altul … Dar de ăsta tot pomenea când băga oteveii la palpitaţii.
  Citeşte-l e haios …

 2. Dragi cititori, dacă vreți să luați la cunoștință despre săpuneala trasă de DA VINCI pe forumul de la realitatea.ro ….. căutați la SOCIAL despre Prințul Charles vs. Barbu (t) TUTu…Tudor

 3. D.le Barbu(elegant nu?) NU lupti de unul singur!Suntem si noi -rovolutionariindignati.blogspot.com-de 22 de ani in aceasta lupta.Ca am spus adevarul despre TINE, e dreptul nostru.Dar nu te mai bate cu caramida-n piept!

   1. Nu cred ca ai atat de multi bani ca sa-mi platesti mie salariul…..Poate ai beneficiat de acei 20000 de euro din legea Cojocaru?:)

 4. Domnule Barbu, sunteti ma mult decat penibil: la OTV IN EMISIUNILE DV, sub genericul ” Se intampla acum”, seara de seara, spuneati ca toate partidele sunt PENALE , IN TRADUCERE, psd + pnl + pc sunt aceiasi mizerie. Nu va este rusine acum ca sunteti alegul acestor escroci ? Nu si dv.
  Din ianuarie de cand s-a inchis OTV ati devenit avocatul diavolului. Diaconescu, sa nu uitati niciodata, v-a hranit financiar ca nimeni altul. Sa nu uitati acest lucru. Ne simtitim mintiti si mult jenati cand va vedem pe ecrane. Rusine !
  BARBU, O CIRVA POLITICA SI POATE SI ALTFEL , CEL CU PANOURI IN STUDIOUL otv IN CARE II ATACA PE TOTI, ACUM VA SIMTITI , fata mare ? RUSINE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *