Cineva a șters WebStock.ro

Ce este webstock.ro? Site-ul oficial al unui eveniment anual la care participă o sumedenie de bloggeri și blogărițe pentru a îmbuca niște pișcoturi sub pretextul de networking

Sunt câteva companii mari, din cele care au buget mare pe partea de protocol și promovare, care nu știu pe ce să mai cheltuie banii, așa că au hotărât să sponsorizeze un astfel de eveniment.

Citind un blog care părea interesant la prima vedere, am ajuns și pe site-ul WebStock.ro și, spre surprinderea mea, conținutul acestuia era șters într-un mod grosolan. Probabil că s-a apucat nepotul cuiva să refacă site-ul, dar așa ceva nu se face la nivelul ăsta. Se putea pune un index.php care să nu afișeze nimic dacă nu s-a putut pune ceva mai sofisticat, dura doar 15 secunde!

webstock ro

Uite, așa mi se întărește convingerea că astfel de evenimente pompoase nu sunt altceva decât ambalajul frumos al unor chestii care put!

0 thoughts on “Cineva a șters WebStock.ro

  1. „…sunt câteva companii mari, din cele care au buget mare pe partea de protocol și promovare, care nu știu pe ce să mai cheltuie banii, așa că au hotărât să sponsorizeze un astfel de eveniment.” De acord întru totul. Ma întreb, retoric: cum or fi ajuns mari aceste Companii??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *